Olaplex

Kauneusstudio Säihky, parturi-kampaamo Kotka

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden - sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. 

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainut aine, joka todella pystyy tähän. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Tuhannet hiusammattilaiset ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta ollakseen totta - juuri siksi Olaplex onkin tuote, joka pitää itse kokea!

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella. 

Näin käytät Olaplex No.3 -ylläpitotuotetta kotona

On myös erittäin tärkeää käyttää Olaplex No.3 Hair Perfectoria oikein. Tuotetta käytetään noin kerran viikossa ja se levitetään puhtaisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Hiukset tulee pestä ennen Olaplex No.3 Hair Perfectorin käyttöä, koska hiusten pinnalla olevat muotoilutuotejäämät, silikonit, öljyt ja muut epäpuhtaudet saattavat estää tuotteen imeytymisen ja siten estää sen tehokkaan vaikutuksen.

Levityksen jälkeen hiukset kannattaa kammata läpi, että tuote levittyisi mahdollisimman tasaisesti ja tehokkaasti. Kampaaminen helpottaa myös hiusten selvitystä, varsinkin jos hiukset ovat helposti takkuuntuvat tai karheat.

10-20 minuutin vaikutusajan jälkeen Olaplex No.3 Hair Perfector pestään hiuksista pois shampoolla ja lopuksi käytetään hoitoainetta. Vaikutusaikaa voi huoletta pidentää halutessaan. Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine, joten se ei anna hiukselle sen tarvitsemaa kosteutta, proteiineja ja muita hoitavia tekijöitä, siksi on välttämätöntä käyttää lopuksi aina hyvää, omille hiuksille sopivinta hoitoainetta. Olaplex vaikuttaa ainoastaan hiuksen rikkisiltoihin, suojaten ja korjaten niitä.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.