INEBRYA ICE CREAM Shecare Reconstructor naamio | Kampaamotuotteet verkkokaupasta

Shecare Reconstructor Mask on uudistava ja jälleenrakentava hapan hoitonaamio erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Hapan pH sulkee hiussuomut aikaansaaden joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset. Shecare tuotteiden koostumus perustuu hyvin edistykselliseen ja erittäin hellävaraiseen hiusrungon syväkorjaukseen sisältä päin Viinirypäleen kantasolujen, Mikro-keratiinin ja Puuvillasiemenöljyn avulla.

Koko 300ml  46,67€ / l

Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero osio kerrallaan juuresta latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia mieluiten lämmön kanssa, kampaa läpi ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Ohjeet intensiivihoitoon:

1. Levitä Shecare shampoo kosteille hiuksille. Pesun tarkoituksena on puhdistaa hiukset epäpuhtauksista ja valmistella ne hoitoa varten. Hiero shampoo hellävaraisesti hiuksiin ja huuhtele. Toista pesu varmistaaksesi hiuskuitujen täydellisen avautumisen.

2. Jaa hiukset neljään osioon Reconstructor jälleenrakentavaa suihketta varten. Levitä Reconstructor suihke hiuksille osio kerrallaan.

3. Hiero hiuksia varovasti latvoista tyveen varmistaaksesi aktiivisten ainesosien täydellisen imeytymisen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia suojamyssyn kanssa, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Älä huuhtele.

4. Levitä Shecare hoitonaamio kosteille hiuksille ja hiero varovasti tyvestä latvoihin tehostaaksesi imeytymistä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Kampaa läpi ja huuhtele huolellisesti. Jatka muotoiluun.

14,00 €
Please select variants first