Valmennus
Elämäntapamuutos-, stressinhallinta - ja ravintovalmennus

Valmennus kasvokkain tai verkossa

Koska tilanne tällä hetkellä elää koko ajan niin voit valita haluatko valmennuksesi tapahtuvan kasvokkain vai verkon välityksellä. Kumpikin tapa toimii loistavasti.  


Tunnetko olevasi jumissa? Haluat muutosta, mutta jostain syystä et kuitenkaan koskaan aloita, tai kun aloitat, motivaatiosi katoaa nopeasti ja innostunut startti lopahtaa alkuunsa. Olet varma että vian täytyy olla sinussa, " minulla ei ole itsekuria", "en pysty tähän" , "aina epäonnistun" ovat ajatuksia jotka kiertävät kehää päässäsi ja olet alkanut uskomaan niihin itsekin.  Mitä jos sanoisin sinulle että, sinussa ei ole mitään vikaa? ei tarvetta millekään korjaamiselle? Sinä et ole viallinen tai rikki!  Mitä jos vika onkin siinä että olet niin sanotusti väärässä viitekehyksessä. Onnistuminen ei ole henkilökohtaista, jos näin olisi niin kaikki onnistuisivat tai epäonnistuisivat. Onnistuminen on rakenteellista! Missä rakenteessa sinä elät? Mikä on oma viitekehyksesi? Millaisessa identiteetissä sinä elät päivästä toiseen?  Haluatko laihtua, mutta elät lihavan identiteetissä, kuinka koskaan kuvittelet pääseväsi eteenpäin tai onnistuvasi muutoksessa jos ajattelet koko ajan olevasi lihava? Annat mielellesi viestin että sinussa on vika joka täytyy korjata!  Ajattelet "sitten kun" kun olen laiha voin mennä rannalle/ uimahalliin /pukea tietynlaiset vaatteet , yms. Kuinka kuvittelet sen koskaan tapahtuvan kun identiteettisi on lihava? Sinä et voi elää "laihana" kun ajattelet ja käyttäydyt kuin lihava!   Muutos ei tule koskaan tapahtumaan niin kauan kuin pidät kiinni vanhasta. Jotta voit muuttua sinun täytyy tehdä identiteettimuutos, sinun elettävä niin kuin eläisit kun tavoitteesi olisi jo saavutettu. Kun viestit itsellesi että sinussa on vika, et koskaan pääse eteenpäin. Me haluamme kulkea aina sitä polkua jossa on vähiten vastustusta, aivomme vastustavat muutosta viimeiseen asti,  muutos on aivoille uhka. Kun päätät aloittaa muutoksen , se on vaikeaa, helvetin vaikeaa! Sinä et saa muutosta aikaiseksi sen takia että sinussa on jokin vika, vaan siksi että aivosi vastustavat sitä! Mutta muista että olet luonut tämän vastustuksen aivan itse joten voit myös päästä sen yli. Sinun täytyy päästä ajatuksissasi pisteeseen jossa hyväksyt tämän hetkisen tilanteen täydellisesti , et yritä korjata mitään, et ratko yhtään ongelmaa vaan sen sijaan vaan päätät haluta jotakin lisää, lisää terveyttä, energiaa, parempaa mieltä, pienempiä vaatteita, uusia harrastuksia, parempaa ravintoa yms.  kuulostaako hullulta? jos haluat tietää lisää niin voit varata ilmaisen konsultaation jossa käymme läpi, voisinko minä auttaa sinua :) ota yhteyttä niin jutellaan lisää <3


Ota yhteyttä ja aloitetaan muutoksesi jo tänään !


Sinun tarinasi

"Maailman pisin matka on matka sisimpään". (Dag Hammarsjöld) Se on aivan totta! Pelottavinta maailmassa on olla oma itsensä ja uskoa siihen upeaan voimaan joka kumpuaa meistä jokaisesta. Tuntuuko että elämäsi kiertää kehää? Teet uudenvuodenlupauksia, jotka kariutuvat hetkessä koska et itsekään usko niihin. Aloitat dieetin toisensa jälkeen uskoen että tämä on vihdoinkin oikotie onneen. Vain huomataksesi, että palaat lähtöruutuun kerta toisensa jälkeen. Soiko sisälläsi rikkinäinen levy, jonka sointiin olet yksinkertaisesti lopen kyllästynyt? Olisko aika vaihtaa levyä ja muuttaa tapa olla oma itsesi? Se tie ei ole helppo, mutta aivan taatusti sen arvoinen. Minulla ei ole sinulle valmiita vastauksia ja ohjeita kuinka muutos tapahtuu, mutta voin auttaa sinua löytämään työkalut, joilla löydät sisälläsi lymyävän voiman ja sytytät elämänliekkisi roihuun.