Valmennus
Elämäntapa - ja ravintovalmennus

Verkkovalmennus

Koska tilanne tällä hetkellä on haastava kaikille niin siirrän valmennukset kokonaan verkkoon siksi aikaa kunnes poikkeustilanne on ohi. Eli voimme siis käydä tapaamiset kätevästi vaikka Skypen tms. kautta , sähköposti- ja puhelintuki toimii normaalisti sovitulla tavalla.  Tämän takia  tarjoan valmennuspaketin erikoishintaan:  

Ravinto / elämäntapamuutos valmennus 2kk verkossa (Norm. 175€ /kk)   NYT 100€ / kk !!


-Sisältää 4 tapaamista verkossa ja 1 kpl 90 min kestävän kokonaisvaltaisen alkukartoituksen.

-Tapaamiset voidaan tehdä tarpeittesi mukaan verkossa, kauppalistan suunnittelu/ viikon ruokalista,kokkailua verkossa,  ateriasuunnittelua.)

- Ruokapäiväkirja analyysi

- Taustatietomakkeen perusteella laadittu, sinun tavoitteitasi tukeva suunnitelma jossa monipuolisia vaihtoehtoja.

-Joka viikkoinen seuranta sovitulla tavalla.

- Työkaluja muutosten tekoon. 

Ota yhteyttä ja aloitetaan muutoksesi jo tänään !


Sinun tarinasi

"Maailman pisin matka on matka sisimpään". (Dag Hammarsjöld) Se on aivan totta! Pelottavinta maailmassa on olla oma itsensä ja uskoa siihen upeaan voimaan joka kumpuaa meistä jokaisesta. Tuntuuko että elämäsi kiertää kehää? Teet uudenvuodenlupauksia, jotka kariutuvat hetkessä koska et itsekään usko niihin. Aloitat dieetin toisensa jälkeen uskoen että tämä on vihdoinkin oikotie onneen. Vain huomataksesi, että palaat lähtöruutuun kerta toisensa jälkeen. Soiko sisälläsi rikkinäinen levy, jonka sointiin olet yksinkertaisesti lopen kyllästynyt? Olisko aika vaihtaa levyä ja muuttaa tapa olla oma itsesi? Se tie ei ole helppo, mutta aivan taatusti sen arvoinen. Minulla ei ole sinulle valmiita vastauksia ja ohjeita kuinka muutos tapahtuu, mutta voin auttaa sinua löytämään työkalut, joilla löydät sisälläsi lymyävän voiman ja sytytät elämänliekkisi roihuun.